Specials: van kasten op maat tot een bar in uw café

W. Veenstrabouw werkt regelmatig samen met specialisten. Dit ondanks de expertise die W. Veenstrabouw zelf in huis heeft. De reden hierachter: u zo goed als mogelijk helpen bij elk project. Voor elk project biedt W. Veenstrabouw u de juiste experts. Dit door onze nauwe samenwerking met loodgieters, elektriciens, tegelzetters, groenvoorziening en stratenmakers.

Naast speciale projecten kunt u bij ons ook terecht voor verbouwingen, nieuwbouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden.

Bij W. Veenstrabouw kunt u o.a. terecht voor de volgende speciale projecten:

  • Een bar op maat;
  • Betimmering bedrijfsauto’s;
  • Meubels op maat.

Speciaal project: Een bar op maat

Een bar is het middelpunt van uw café of bedrijfskantine. W. Veenstrabouw is gespecialiseerd in het maken van een bar naar wens. Wij kunnen elke stijl voor u maken: van een oude bruine bar, saloon, bar voor in uw mancave of een moderne lounge. Na een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen kenbaar maakt, volgt een offerte en een 3D-tekening. Zo krijgt u een bar op maat geheel volgens uw wensen.

Speciaal project: Een overzichtelijke indeling van uw bedrijfsauto’s

Een bedrijfsauto of bedrijfswagen betimmeren en overzichtelijk indelen is bijna altijd maatwerk. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur voor een overzichtelijke indeling van de bedrijfsauto. Daarom leveren wij maatwerk bedrijfswageninrichting. Geheel volgens uw wensen.

Speciaal project: meubels op maat

Het is lang niet altijd gemakkelijk om het juiste meubelstuk voor uw woning te vinden. Vaak voldoen standaard meubels niet aan de gewenste afmetingen, of passen ze simpelweg niet op de plaats die u in gedachten heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring en ambachtelijke werkwijze, bent u bij ons verzekerd van een degelijk en uniek meubel op maat gemaakt. Meubels op maat geven u de kans om een meubel geheel volgens uw wensen te laten maken, die perfect past op de plek uit uw gedachten.

Neem contact op

Wilt u W. Veenstrabouw graag inschakelen voor uw speciale project? Laat een bericht met uw contactgegevens achter via het online contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie. Wilt u liever niet wachten? Voor direct contact kunt u bellen naar: 06-14398684.

Bezoek ons fotoalbum voor onze uitgevoerde projecten

Stuur een bericht

Bekijk ons op Facebook
  • Speciale projecten: zwembad