Nieuwbouwprojecten: van opslagruimte tot bedrijfspand

Wanneer bestaande woningen of panden niet voldoen aan uw criteria, kunt u kiezen voor nieuwbouw. U kunt bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand nieuw laten bouwen.

Van een volledige woning tot aan een bedrijfspand: bij elk nieuwbouwproject is W. Veenstrabouw uw vakkundige partner. Bij nieuwbouw komt veel kijken. Er moet van alles en nog wat geregeld worden en er moeten specialisten worden aangestuurd. Gelukkig kunt u dit uit handen geven.

Wij kunnen voor u optreden als hoofdaannemer. Als hoofdaannemer verzorgen wij, naast een groot deel van de bouw zelf, ook de uitvoerende leiding over de ingehuurde specialisten. Het grote voordeel voor u, is dat u maar één aanspreekpunt tijdens het gehele project heeft.

Veenstrabouw zorgt voor een tijdige uitvoering van het project conform uw wensen. Wij staan garant voor een goede samenwerking, juiste oplevering en volledige garantie op het uitgevoerde werk.

Ook voor kleinere nieuwbouwprojecten, zoals een nieuwe verdieping of een nieuwe opslagruimte, kunt u bij W. Veenstrabouw terecht. Maar ook voor verbouwprojecten, speciale projecten of onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 12 jaar ervaring in de bouw

Veenstrabouw geeft de voorkeur aan duurzame bouwmaterialen van een hoge kwaliteit. Dit levert het beste resultaat op. Met ruim 12 jaar ervaring in de bouw is W. Veenstrabouw de aangewezen partij om uw nieuwbouwproject tot een succes te maken.

Neem contact op

Wilt u als bedrijf of als particulier W. Veenstrabouw inschakelen voor een nieuwbouwproject? Vraag een offerte op maat aan. Laat uw contactgegevens met de offerteaanvraag achter via het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht. Liever direct contact? Bel 06-14398684.

Bezoek ons fotoalbum voor gerealiseerde projecten

Stuur een bericht

Bekijk ons op Facebook