Specials: van kasten op maat tot een bar in uw café

Naast de expertise die W. Veenstrabouw zelf in huis heeft, wordt er ook samengewerkt met specialisten. Niet alleen bij grote projecten, maar ook voor kleine opdrachten kan W. Veenstrabouw u de juiste experts bieden. Zo hebben wij een nauwe samenwerking met loodgieters, elektriciens, tegelzetters, groenvoorziening en stratenmakers.

Bij W. Veenstrabouw kunt u o.a. terecht voor de volgende specials:

  • Een bar op maat;
  • Betimmering bedrijfsauto’s;
  • Meubels op maat.

Een bar op maat

Een bar is het middelpunt van uw café of bedrijfskantine. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een bar naar wens. De keuze voor de stijl is meestal een combinatie van gezelligheid en een praktische werkplek. Een oude bruine bar, een saloon of een moderne lounge. Na een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen kenbaar maakt, volgt een offerte en een 3D-tekening.

Een overzichtelijke indeling van uw bedrijfsauto’s

Goed gereedschap is het halve werk. Lang zoeken kost tijd. Een bedrijfsauto betimmeren is bijna altijd een geval apart aangezien iedereen een speciale wens heeft voor hetzelfde doel. Een overzichtelijke indeling hangt af van de wagen en van uw wensen.

Maakt meubels op maat

Het is lang niet altijd gemakkelijk het juiste meubel voor uw woning te vinden. Vaak voldoen standaard meubels niet aan de gewenste afmetingen of passen ze simpelweg niet waar u het zou willen plaatsen. Door jarenlange ervaring en ambachtelijke werkwijze bent u verzekerd van een degelijk en uniek meubel.

Neem contact op

Wilt u W. Veenstrabouw graag inschakelen als meubelmaker? Laat een bericht met uw contactgegevens achter via het online contactformulier, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie. Voor direct contact belt u 06-14398684.

Bezoek ons fotoalbum voor gerealiseerde projecten

Stuur een bericht

Bekijk ons op Facebook