Verbouwen? Van badkamer tot garage

Op zoek naar een aannemer voor uw verbouwproject? Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat elke verbouwing met alle zorg daadkrachtig aanpakt, bent u bij W. Veenstrabouw aan het juiste adres.

Meer dan 12 jaar ervaring in de bouw

Met al meer dan 12 jaar ervaring in de bouw is W. Veenstrabouw de aangewezen partij om uw verbouwing tot een succes te maken. Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, het verbouwen van uw bedrijf, keuken, tuinhuis, garage of de inrichting van een bedrijfsauto, geen klus is te gek. Daarnaast geeft W. Veenstrabouw de voorkeur aan duurzame bouwmaterialen met een hoge kwaliteit, voor het beste resultaat.

Gedurende het hele project houden wij rekening met uw wensen, zodat het eindresultaat conform uw wensen wordt opgeleverd. Naast onze eigen expertise, werken we ook samen met specialisten tijdens grote projecten. Door deze samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat uw verbouwing zo snel als mogelijk wordt gerealiseerd.

Zowel bij bedrijven als particulieren zorgen we ervoor dat overlast of stagnatie van de bedrijfsvoering tot een minimum wordt beperkt. Zo hebben u en uw buren zo min mogelijk last van de verbouwing.

Neem contact op voor uw verbouwing

Wilt u als bedrijf of als particulier W. Veenstrabouw inschakelen voor een verbouwproject? Neem dan contact met ons op, dan ontvangt u een offerte op maat. Dit kan door een bericht achter te laten via het online contactformulier. U ontvangt snel als mogelijk een bericht. Wilt u liever direct contact met ons? Bel dan naar 06-14398684

Bezoek ons fotoalbum voor gerealiseerde projecten

Stuur een bericht

Bekijk ons op Facebook