Nieuwbouw? Van opslagruimte tot bedrijfspand

Van carport tot volledige woning en van opslagruimte tot bedrijfspand. Bij nieuwbouw is W Veenstrabouw uw vakkundige partner bij het realiseren van uw nieuwbouwproject. Wij kunnen voor u optreden als hoofdaannemer, waarbij wij naast een groot deel van de bouw zelf verzorgen ook de uitvoerende leiding over de specialisten (onderaannemers) voor onze rekening nemen. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor uw totale project. Wij zorgen voor een tijdige uitvoering van het project conform uw wensen. W Veenstrabouw staat garant voor een goede samenwerking, juiste oplevering en volledige garantie op het uitgevoerde werk.

Meer dan 12 jaar ervaring in de bouw

Daarnaast geeft W Veenstrabouw de voorkeur aan duurzame bouwmaterialen van hoge kwaliteit voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een verbouwing van uw badkamer, renovatie van uw bedrijfskantine of het realiseren van een dakkapel. Met ruim 12 jaar ervaring in de bouw is W Veenstrabouw de aangewezen partij om uw verbouwing tot een succes te maken.

Neem contact op

Wilt u als bedrijf of als particulier W. Veenstrabouw inschakelen voor een verbouwproject? Vraag om een offerte op maat. Laat een vraag en uw contactgegevens achter via het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht. Liever direct contact? Bel 06-14398684.

Bezoek ons fotoalbum voor gerealiseerde projecten

Stuur een bericht

Bekijk ons op Facebook